nieuws

Aldi haalt kruiden terug vanwege salmonella

Assortiment 2410

Aldi haalt kruiden terug vanwege salmonella
Foto: Screenshot website Aldi

DEN HAAG – Aldi haalt een aantal biologische kruidenmixen onder het merk Mama Nature terug. De producten kunnen besmet zijn met de salmonellabacterie.

Dat meldt de supermarktketen op de eigen website. Het gaat om drie smaken: wok kruidenmix (houdbaarheidsdatum 01-03-2020), kerriepoeder (tot 17-10-2019 en 01-03-2020) en Ras el hanout (houdbaar tot 01-03-2020). De salmonellabacterie kan vooral een gevaar vormen voor zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Producten van producent Merschbrock-Wiese

Het gaat om assortiment van fabrikant van producent Merschbrock-Wiese. ‘Wij vragen u deze artikelen niet te eten en, al dan niet aangebroken, in één van onze winkels te retourneren. U krijgt vanzelfsprekend het aankoopbedrag terug. Voor andere kruidenvarianten geldt dat ze geschikt zijn voor gebruik. We danken u voor uw medewerking en bieden onze excuses aan voor het ongemak’, schrijft het supermarktbedrijf.

Reageer op dit artikel