nieuws

Kant-en-klare bio-maaltijden bij Ekoplaza

Assortiment 1270

Kant-en-klare bio-maaltijden bij Ekoplaza

UDEN – Klanten van Ekoplaza kunnen in de winkels nu ook terecht voor maaltijden van Kooc.

Dit bedrijf noemt zich de eerste 100 procent biologische, gezonde, dagverse kant-en-klaarmaaltijdenservice in Nederland. Ekoplaza begint met drie kant-en-klare varianten. Naast de rundstoofpot en kabeljauwmaaltijd is ook de net gelanceerde vegetarische gadogado bij Ekoplaza te koop.

Gezondheidscoach Ralph Moorman

De maaltijden zijn samengesteld door gezondheidscoach Ralph Moorman. ‘Kooc wilt met zijn maaltijden de perceptie van kant-en-klaar eten veranderen. In een tijd waarin wordt gezocht naar gezonde en gemakkelijke gerechten is Kooc vernieuwend’, zegt de bezorger in een persbericht.

Biologische levensstijl

‘We zijn erg blij met de samenwerking. We willen consumenten ondersteunen in een gezonde en biologische levensstijl. De maaltijden van Kooc sluiten daar prima bij aan’, zegt Anne Floor Kruitwagen, spacemanager van Udea, over de samenwerking tussen Ekoplaza en Kooc. Kooc is ook verkrijgbaar voor andere biologische en natuurvoedingswinkels die inkopen bij Udea.

Reageer op dit artikel