nieuws

AH lanceert concept met schepkruiden

Assortiment 4283

AH lanceert concept met schepkruiden

MAASTRICHT – Albert Heijn introduceert een concept waarbij klanten zelf kruiden en specerijen kunnen scheppen.

De marktleider lanceert het meubel met kruiden voor het eerst in Maastricht. ‘Een nieuw concept in de nieuwe Albert Heijn in de wijk Scharn in Maastricht. Klanten kunnen hier voortaan zelf kruiden scheppen’, meldt Albert Heijn op zijn Twitterpagina. Volgens Albert Heijn gaat het om een test.

Verschillende kruiden en specerijen

Albert Heijn heeft bij het bericht een foto van het meubel toegevoegd. Hierop is te zien dat de klant in Maastricht de keuze heeft uit twintig verschillende kruiden en specerijen. ‘Het zijn niet de huis-tuin- en keukenkruiden, maar speciale melanges’, zegt AH. Ook is er in het meubel plaats voor kaartjes met tips voor het gebruik van de kruiden voor recepten. Tevens is te zien dat er prijzen staan op het meubel. Albert Heijn test het concept eerst in Maastricht, omdat de klant daar volgens AH ‘culinair is aangelegd’. De aankoop van de kruiden gaat als volgt: De klant vult een bakje, weegt het en rekent het vervolgens af bij de kassa.

Gemalen door Verstegen

Bij het meubel hangt ook een bordje met informatie en een kleurenfoto met kruiden. ‘Schep zelf uw kruiden- en specerijenmix om de heerlijkste gerechten te maken. Deze pure kruiden en specerijen zijn gemalen door Verstegen. Ze zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een intense smaak’, luidt de tekst op het bord.

Reageer op dit artikel