nieuws

Lidl in zee met model Heidi Klum

Assortiment 3308

Lidl in zee met model Heidi Klum

HUIZEN – Lidl gaat samenwerken met model Heidi Klum. De discounter introduceert een collectie kleding die haar handschrift draagt.

Lidl meldt in een persbericht dat de lancering aan het einde van het jaar zal plaatsvinden. ‘Heidi is een geweldige bron van inspiratie. Ze is in de fashion-metropolen van deze wereld kind aan huis, ademt energie en levenslust uit en is toch met beide benen op de grond gebleven. Ze past helemaal bij Lidl en onze klanten. Wij kijken er naar uit onze collectie in het kader van de Lidl Fashion Week te mogen presenteren’, zegt Christine Braun, woordvoerder van Lidl Nederland, in een reactie.

Lidl fashion weken

De Lidl Fashion Week is een voor de lange termijn ontwikkelde campagne, waarin Lidl haar wereldwijde aanbod mode presenteert. De fashionweken vinden enkele malen per jaar plaats, internationaal in alle Lidl-filialen en in de online shops. Exclusief in deze periode presenteert de supermarkt haar collecties. De collectie van Klum vormt hierbij een begin.

Reactie Klum

Klum: ‘Ik hoop dat mijn collectie die ik voor Lidl heb ontwikkeld, in de smaak valt. Mij heeft het veel plezier gebracht. Ik hecht net als Lidl zeer veel waarde aan topproducten van goede kwaliteit tegen een superprijs. Want mode moet zorgen voor plezier en iedereen moet zich dit plezier kunnen veroorloven.’

Reageer op dit artikel