nieuws

Bavaria lanceert Radler-ijsje met alcohol

Assortiment 3704

Bavaria lanceert Radler-ijsje met alcohol

LIESHOUT – Bavaria introduceert Bavaria Radler Ice Lemon 2.0%. Het ijsje is alleen voor consumenten boven de 18 jaar en later verkrijgbaar in de supermarkt.

Hiermee komt de bierbrouwer uit Lieshout als eerste grote brouwer met een Radler-ijsje.

Pitch twee medewerkers

Het idee om van Bavaria Radler Lemon 2.0% een ijsje te maken ontstond binnen een intern innovatieprogramma van Bavaria. Twee medewerkers pitchten hun idee succesvol aan de directie. Ze kregen groen licht om het ijsje daadwerkelijk te produceren en op de markt te brengen. In het kader van de recent geïntroduceerde Bavaria-campagne Welcome to the Family, wordt voor deze introductie Welcome to the cold side of the Family gebruikt.

Alleen voor consumenten boven de 18

Het ijsje bestaat voor 98,3% uit Radler-bier en bevat alcohol. Doordat een natuurlijke vezel is toegevoegd blijven de alcohol en het koolzuur in het ijsje behouden, wat zorgt voor een verfrissende structuur met de smaak van Bavaria Radler Lemon 2.0%. Het product is zodoende alleen geschikt voor consumenten boven de 18 jaar. Eén Radler-ijsje bevat slechts 26 kilocalorieën.

IJs om mee te proosten

Bavaria Radler Ice Lemon 2.0% is dit weekend verkrijgbaar tijdens festival Wish Outdoor in Beek en Donk en zal deze zomer bij meer evenementen te vinden zijn. Het ‘ijs om mee te proosten’ wordt op dit moment in beperkte aantallen geproduceerd, maar is later verkrijgbaar in de supermarkt.

 

Reageer op dit artikel