nieuws

Coop lanceert groente- en fruitijsjes

Assortiment 3064

Coop lanceert groente- en fruitijsjes
Foto: Coop

VELP – Supermarktketen Coop legt onder de merknaam Sprice ijsjes gemaakt van groente en fruit in het schap. De producten zijn ontwikkeld door &Samhoud.

Dat meldt Coop in een persbericht. Eind deze week is het product in twee varianten te koop bij de meeste van de 262 vestigingen van de supermarktformule. De ijsjes zijn gemaakt van biologische groente en fruit met een vleugje honing en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen, zo meldt de supermarktformule. Sprice is verkrijgbaar in twee smaken: Komkommer-limoen en Sinaasappel-wortel.

Topkok Moshik Roth ontwikkelde Sprice

De ijsjes zijn ontwikkeld door topkok Moshik Roth en zijn bedrijf &Samhoud, dat eerder ook al producten ontwikkelde voor Albert Heijn. De toevoeging van de ijsjes aan het assortiment past volgens categorymanager Jacob Meijboom, die binnen Coop verantwoordelijk is voor het vriesversassortiment, binnen de strategie van de keten. ‘Coop geeft op verschillende manieren aandacht aan een gezonde levensstijl. Daar horen ook gezonde producten bij. De Sprice-ijsjes zijn een gezondere keuze, passend binnen een bewust eetpatroon.’

Foto: Coop

Reageer op dit artikel