nieuws

AH: kiptekort door Plukon-brand

Assortiment 2206

AH: kiptekort door Plukon-brand

DEVENTER – Albert Heijn zou in een aantal supermarkten kampen met out-of-stock van verschillende kipproducten. Oorzaak zou de brand zijn die vorig maand pluimveeverwerker Plukon Food Group in Wezep trof.

Dat meldt dagblad De Stentor dat een foto toont van een geprint A4’tje bij het kipschap. ‘Door een brand bij onze leverancier is een deel van de producten niet uitgeleverd. Hierdoor zijn de schappen mogelijk minder goed gevuld dan u van ons gewend bent’, zo valt er op het briefje te lezen. De supermarkt biedt hiervoor zijn excuses aan en stelt ‘Wij doen er alles aan om het ongemak voor u zo klein mogelijk te houden’. De foto is volgens het bijschrift genomen in een vestiging van Albert Heijn in Deventer.

De brand brak ruim een week geleden uit bij Plukon. Op de eigen website van het bedrijf staat een verklaring waarin de gevolgen voor de productie op een rijtje worden gezet.

Reageer op dit artikel