nieuws

Recall van Lotus Speculoospasta

Assortiment 1909

Recall van Lotus Speculoospasta

DEN HAAG- Lotus Bakeries roept een partij van ruim 90.000 potten Lotus Speculoospasta Crunchy terug omdat de pasta mogelijk metaaldeeltjes bevat.

Daarvoor waarschuwt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit NVWA. ‘Om elk risico uit te sluiten, raden wij dringend aan de betreffende Speculoospasta Crunchy niet te consumeren’, aldus het bedrijf Lotus.

Potten verkocht in januari en februari

De potten van de Speculoospasta – te herkennen aan het gele deksel – zijn in januari en februari van dit jaar verkocht in onder andere supermarkten, buurtwinkels en groothandels. Ze hebben verschillende houdbaarheidsdata in februari en maart 2018.

Geld terug

Consumenten die de pasta in huis hebben krijgen hun geld terug.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels