nieuws

Meer glutenvrij bij Albert Heijn

Assortiment 4605

Meer glutenvrij bij Albert Heijn

ZAANDAM – Albert Heijn heeft het aanbod glutenvrije eigen merk producten uitgebreid.

De uitbreiding van het assortiment is vanaf maandag 20 maart 2017 in de winkels te vinden. De nieuwe producten zijn herkenbaar aan het ‘Vrij van Gluten’ label en spelen in op de wensen van een sterk groeiende groep consumenten die glutenvrij eet, aldus AH in een persbericht. AH had onder de merknaam ‘Vrij van Gluten’ al een assortiment van 7 artikelen.

Nieuwe producten ontwikkeld

Het vernieuwde assortiment omvat nu 25 artikelen waaronder brood- en bakmixen, pasta’s, koek en crackers. De uitbreiding van het aanbod is ingegeven door de snelle groei van de vraag. De markt van glutenvrije producten neemt jaarlijks met 20 procent toe. Ook bij Albert Heijn vragen steeds meer klanten naar glutenvrije producten. Zij hebben een glutenintolerantie of kiezen voor glutenvrij vanuit een bewuste levensstijl.

Verpakkingsdesign

AH heeft de uitbreiding van het assortiment ook aangegrepen om  het verpakkingsdesign te vernieuwen.  Alle producten staan bij elkaar in het houdbare schap met bewuste en feel good producten. Daarnaast biedt Albert Heijn ook glutenvrije A-merken en eigen merk producten die geen gluten bevatten. Deze zijn herkenbaar aan een speciaal logo op de verpakking.

Reageer op dit artikel