nieuws

AH lanceert baklijn Robèrt van Beckhoven

Assortiment 3981

AH lanceert baklijn Robèrt van Beckhoven

ZAANDAM – Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en Albert Heijn lanceren binnenkort een serie van negen exclusieve bakmixen in het thuisbakschap, voor producten van bakkerskwaliteit uit eigen oven.

Van Beckhoven heeft speciaal voor AH een eigen baklijn ontwikkeld, met een aantal bakmixen waarmee consumenten zelf thuis ambachtelijke broden en mueslikoeken uit de oven kunnen toveren, meldt Bakkerswereld.

Demonstratiefilmpjes op website

Robèrt van Beckhoven geeft bij iedere bakmix een goed recept. Voor demonstratiefilmpjes van technieken kunnen mensen terecht op een speciale website, die op de verpakking staat. Van Beckhoven: ‘De kwaliteit van het eindproduct begint bij de kwaliteit van de grondstoffen. We hebben daarom gekozen voor hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. De mensen hoeven zelf alleen nog de verse ingrediënten toe te voegen.’

Bekende boulanger-patissier

Robèrt van Beckhoven is de enige bakker in Nederland die zich Meester Patissier én Meester Boulanger mag noemen. Hij is onder andere bekend van de goedbekeken tv-programma’s Heel Holland Bakt, CupCakeCup en BROOD.

De producten liggen vanaf week 7 in de winkels.

Reageer op dit artikel