nieuws

Nutrilon verkoop rechtstreeks naar China

Assortiment 8921

Nutrilon verkoop rechtstreeks naar China

AMSTERDAM – Consumenten in Nederland kunnen voortaan online Nutrilon babyvoeding bestellen en die naar China opsturen.

Webwinkel OriginalBabyBrands.com maakt de rechtstreekse levering van Nutrilon uit Nederland aan consumenten in China mogelijk. De bestelsite  is een initiatief van de eigenaren van Holland at Home (www.holland-at-home.com), sinds 2005 gespecialiseerd in de wereldwijde verzending van Nederlandse levensmiddelen aan consumenten in het buitenland.

Steun van PostNL en Nutricia

De nieuwe Nederlandse online shop wordt  ondersteund door Nutricia en PostNL. De producten worden rechtstreeks door Nutricia aangeleverd en via PostNL wordt de bezorging tot in China verzorgd. OriginalBabyBrands.com zegt zo een eenvoudige, betrouwbare en veilige service voor de aankoop en verzending van Nutrilon te garanderen voor mensen die in Nederland wonen en die de babyvoeding naar hun familie en vrienden in China willen sturen. PostNL heeft een speciale verpakking ontwikkeld die ervoor zorgt dat de producten in originele staat aankomen.

Alleen bestellen vanuit Nederland

OriginalBabyBrands.com is beschikbaar voor bestellingen vanuit Nederland. Kopers in Nederland mogen per afleveradres maximaal zes pakken per week naar hun persoonlijke contacten in China verzenden. Directe levering door Nutricia waarborgt de echtheid van de producten en de houdbaarheid ervan.

Gegarandeerd echte Nutrilon

De garantie dat de producten echt zijn, is voor Chinese consumenten erg belangrijk. Lars Heugel, Managing Director van OriginalBabyBrands.com: ‘Er is vanuit China een vraag naar hoogwaardige babyvoeding. Met Holland at Home zijn wij al sinds 2009 actief met online verkopen richting China. Daarbij stellen wij vast dat voor deze specifieke categorie van babyvoeding, de kopers op zoek zijn naar een oplossing die een gemakkelijke bestelling en eenvoudige verzending combineert. In dat licht hebben wij OriginalBabyBrands.com opgericht.’

Beschikbaarheid in Nederland waarborgen

Nutricia ondersteunt het initiatief omdat dit er mede voor kan zorgen dat winkels in Nederland niet zonder Nutrilon komen te zitten door massaal inkopende Chinezen. Albertine van Wolfswinkel, Corporate Affairs Director Benelux van Nutricia: ‘Door dit initiatief te ondersteunen, wil Nutricia de beschikbaarheid van Nutrilon in winkels in Nederland verder blijven verbeteren én tegemoet komen aan de sterke vraag naar Nutrilon in China. De ondersteuning van dit nieuwe online kanaal past in een serie maatregelen die Nutricia zelf al heeft genomen om aan de groeiende vraag te voldoen en de beschikbaarheid voor ouders in Nederland te blijven garanderen.’

Reageer op dit artikel