nieuws

AH zet beste Belgisch assortiment in winkels

Assortiment 4535

AH zet beste Belgisch assortiment in winkels
AH-klanten zoeken in de Delhaize hun favoriete producten uit

ZAANDAM – Albert Heijn is vandaag begonnen met de verkoop van dertig nieuwe Belgische producten.

Het assortiment is het resultaat van de zogeheten winkelsafari, waarbij de marktleider vijftig klanten had uitgenodigd om producten te proeven in een Delhaize in Antwerpen. De klanten hebben dertig producten geselecteerd die de komende vier weken te koop zijn in de winkels van Albert Heijn.

Display met Belgisch assortiment

Albert Heijn heeft voor de presentatie een display ontwikkeld waarin het assortiment staat uitgestald. Volgens AH waren chocoladetruffels, citroenmayonaise en het zogeheten Gust bier het meest in trek bij de klanten. Die staan vanzelfsprekend ook in het display. Daarnaast is er plaats voor onder meer verschillende soorten chocolade, koekjes, cakejes, flensjes, speculoos, wafels, sauzen, jam, bier, thee en chips.

belgischassortiment

Het lekkerste uit België

Op het display staat de tekst ‘Het lekkerste uit België’. Ook wordt aangegeven dat AH en Delhaize bij elkaar horen. ‘Albert Heijn en Delhaize zijn vanaf nu familie. Dat betekent dat we nóg meer lekkere Belgische producten in huis hebben. Dat is het voordeel van samenwerken.’

Gratis bonbons van Belgische chocolade

Albert Heijn vierde de samenwerking van moederconcern Ahold met het Belgische Delhaize eind juli al met het weggeven van gratis bonbons van Belgische chocolade in de winkels. De fusie tussen de grootste supermarktconcerns van Nederland en België werd rond die tijd ook afgerond. Ook ging die maand het nieuwe aandeel live op de beurs in Amsterdam.

Hierbij een video van het bezoek van de AH-klanten aan de Delhaize in Antwerpen

Reageer op dit artikel