nieuws

Wijnvoordeel.nl opent aanval op AH

Assortiment 3011

Wijnvoordeel.nl opent aanval op AH
De paginagrote prijsvergelijking van Wijnvoordeel.nl staat in verschillende grote dagbladen.

GORREDIJK – De in wijnverkoop gespecialiseerde webshop Wijnvoordeel.nl opent met een paginagrote prijsvergelijking in landelijke dagbladen de aanval op Albert Heijn.

Op de paginagrote advertenties in de Volkskrant, het AD, De Telegraaf en NRC stelt Wijnvoordeel.nl stukken goedkoper te zijn dan Albert Heijn. ‘Dezelfde wijn, maar dan een stuk voordeliger!’, staat in een chocoladelettersgrote kop boven de advertenties. ‘Supermarkten beweren prachtwijnen tegen bodemprijzen aan te bieden. Niets is minder waar’, stelt de wijnwebshop.  Vervolgens worden enkele prijzen van Jacob’s Creek, de kwaliteits-‘huismerkwijn’ van AH, vergeleken.

Wijnvoordeel.nl €1,70 per fles goedkoper

Bij AH kosten de drie geadverteerde Australische Jacob’s Creek wijnen €6,69, Wijnvoordeel.nl biedt de wijnen voor €4,99 aan, €1,70 verschil per fles. Zes flessen kosten bij AH €40,14 en bij Wijnvoordeel €29,94, een verschil van €10,20. ‘En als klap op de vuurpijl bezorgen we de wijn ook nog eens gratis bij u’. Geen gesleep en de beste prijs? Dat kan alleen bij Wijnvoordeel.’ Normaliter rekent Wijnvoordeel.nl €5,95 bezorgkosten bij een besteding tot €50 en wordt pas daarboven gratis bezorgd.

Wijnvoordeel verwijst op zijn website naar de advertenties in de dagbladen

Wijnvoordeel verwijst op zijn website naar de advertenties in de dagbladen

Voordeel op drie wijnen

Het voordeel geldt voor drie verschillende wijnen van Jacob’s Creek. De wijnen komen uit de zogenaamde Classic serie, een kwalitatief betere wijn. Het betreft twee rode wijnen (merlot en cabernet sauvignon) en een witte (chardonnay). AH biedt in deze Classic-serie overigens meer wijnen aan, zoals een pinot grigio, een pinot noir en een shiraz cabernet. Het is voor zover bekend de eerste keer dat de wijnwebshop op deze manier prijzen vergelijkt.

Reageer op dit artikel