nieuws

Picnic gaat ook bloemen bezorgen

Assortiment 3168

Picnic gaat ook bloemen bezorgen

AMSTERDAM – Online supermarkt Picnic gaat vanaf volgende week ook bloemen bezorgen. De nieuwkomer op de markt zegt de kortste weg van kweker naar klant te garanderen.

De boeketten die Picnic gaat bezorgen, hebben volgens de formule de kwaliteit van de bloemist, maar de prijs van de markt. De bloemen worden dagelijks vers aangeleverd, waardoor een versheid van minimaal acht dagen gegarandeerd kan worden.

App

In de app waarmee klanten van Picnic de boodschappen bestellen staan vanaf nu drie verschillende bossen bloemen, die wisselen met de seizoenen. Voor de levering werkt Picnic samen met Verdel’s Naturals Green & Gifts, dat de bloemen van geselecteerde Nederlandse telers afneemt, bij voorkeur uit de regio. De boeketten worden vervoerd in een speciaal ontwikkelde verpakking en blijven tijdens het vervoer vers dankzij een speciale gel. Binnenkort is het mogelijk de bloemen in cadeaupapier en voorzien van een kaartje aan iemand cadeau te doen.

Uitbreiding versaanbod

Volgens Esther de Bruijn, customer happiness manager van Picnic, zijn de bloemen aan het assortiment toegevoegd na vragen van klanten. ‘We krijgen regelmatig vragen over uitbreiding van het versaanbod en nu zijn daar verse bloemen aan toegevoegd. Klanten vertrouwen duidelijk op de kwaliteit van onze versproducten.’

Bloemen bij bestelling

Om de uitbreiding van het assortiment te vieren bieden Picnic en Verdel’s Naturals Green & Gifts aan alle 10.000 Picnic-klanten een bloemetje aan. Iedere klant die tussen 20 tot en met 26 juni een bestelling doet, krijgt er gratis een bloemetje bij. Martijn van Noort, commercieel directeur van Verdel’s Naturals Green & Gifts: ‘Het leveren van verse bloemen aan huis is voor ons een nieuwe stap. Samen met Picnic hebben we nu een innovatieve oplossing om dit voor iedereen bereikbaar te maken.’

 

Familiebedrijf

Verdel is een familiebedrijf met 47 jaar historie in de bloemen- en plantenbranche. Momenteel werken in Nederland en andere Europese landen ruim 250 medewerkers bij het bedrijf. Verdel exporteert bloemen, boeketten, planten, arrangementen en hardwaren naar supermarkten en bloemenwinkels in 15 verschillende landen en heeft een keten van eigen bloemenwinkels in Duitsland.

Reageer op dit artikel