nieuws

Albert Heijn lanceert groente- en fruitspreads

Assortiment 2289

Albert Heijn lanceert groente- en fruitspreads

ZAANDAM – Albert Heijn start in het gekoelde schap met de verkoop van verse groente- en fruitspreads.

Bij de vijf groentespreads gaat het om de smaken wortel, pompoen, rode biet en de combinaties bloemkool-paddenstoel en doperwten-munt. Ook zijn er vier fruitspreads; aardbei, framboos, bosvruchten en tropische mix. De prijs voor de spreads bedraagt €1,99.

Extra groente
AH wil met deze introductie het de klant naar eigen zeggen makkelijker maken om iedere dag extra groente en fruit binnen te krijgen. De producten liggen in het koelversvak vlakbij de sla en rauwkost. Er zijn volgens AH geen suiker, geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd aan de producten.

Wok en sauzen
Ook presenteert de marktleider zeven nieuwe AH Excellent wok- en roerbakgroenten (€2,99) en vijf nieuwe woksauzen zonder geur-, kleur- en smaakstoffen: teriyaki-honing, sesam-soja, groene curry, chili-knoflook en sweet-sour (€1,49). Daarnaast  zijn alle wok- en roerbakproducten in een nieuw jasje gestoken en is het schap ingedeeld in verschillende keukens: de Aziatische, de Italiaanse en overige keukens zoals de Mexicaanse.

Rijst en spaghetti
Verder introduceert Albert Heijn rijst gemaakt van verse bloemkool, tagliatelle van wortel en spaghetti gemaakt van courgette (beiden €1,99). De verse wok- en roerbakgroenten en pasta en rijst in groentevorm worden bij leverancier Koninklijke Vezet gesneden, gewassen en verpakt.

Reageer op dit artikel