nieuws

Plus waarschuwt voor kebab vanwege listeria

Assortiment

Plus waarschuwt voor kebab vanwege listeria

UTRECHT– Plus waarschuwt consumenten voor de Flemmings Kebab Sandwich met knoflooksaus vanwege de Listeria bacterie. Producent Vleems Food roept uit voorzorg het product terug.

Plus waarschuwt op de eigen website voor de mogelijke gevaren voor de volksgezondheid bij het consumeren van de sandwich. Namens  producent Vleems Food biedt de keten excuses aan.

Tests
Het gaat alleen om producten met een houdbaarheidsdatum van 21 april 2016 òf 26 april 2016 met streepjescode 8713354050622. Uit eigen tests van Vleems Food is gebleken dat in een enkele van de onderzochte producten de Listeria bacterie is aangetroffen.

Schadelijk
Het consumeren van dit product zou mogelijk schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid meldt de supermarktketen. ‘Als u het product in huis heeft adviseert Vleems Food dan ook dringend dit product niet te consumeren. U krijgt uw aankoopbedrag retour door de streepjescode van het product uit te knippen en op te sturen naar Vleems Food in Emmen’, aldus Plus.

 

Reageer op dit artikel