nieuws

Aldi voegt assortiment toe met Pasen

Assortiment

Aldi voegt assortiment toe met Pasen

CULEMBORG – Aldi lanceert een naar eigen zeggen uitgebreid voorjaarsassortiment.

De discounter start deze dagen de campagne ‘Paastafelen met Aldi’. Spil in die campagne is het zogeheten voorjaarsassortiment. ‘Aldi voert dit jaar een uitgebreid voorjaarsassortiment voor een feestelijk voorjaarsontbijt, heerlijke brunch, uitgebreide high-tea of high wine en een verrassend paasdiner. Vanaf vandaag kunnen klanten hier meer over lezen en bijpassende recepten vinden in de speciale voorjaarsfolder die in de winkels ligt. Ook alle bijzondere producten zijn vanaf vandaag in alle filialen verkrijgbaar’, meldt de formule in een persbericht.

Struisvogelbiefstuk
De supermarktketen presenteert verschillende nieuwe producten. ‘Er zijn veel nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd, zoals verse struisvogelbiefstuk, lamsrack, scharrelkip in braadzak met 1 ster Beter Leven-keurmerk, gele groenten, choco sushi en verrassingseieren. Kwalitatief goede producten met een lage prijs voor heerlijke paasrecepten’, meldt de discounter.

Recepten
De supermarktketen laat op zijn website (aldi.nl/recepten) ook verschillende recepten zien. Het gaat onder meer om recepten voor kokos-bananen pannenkoeken, paasclub sandwich, Oosterse salade met struisvogelbiefstuk en fruitige triple.

Reageer op dit artikel