nieuws

Emté wint GfK-onderzoek naar kaas

Assortiment

Emté wint GfK-onderzoek naar kaas

HUIZEN – Emté is voor het tweede jaar op rij gekozen tot beste kaassupermarkt van Nederland. Plus werd tweede en Deen legde beslag op de derde plaats.

Dat blijkt uit jaarlijks consumentenonderzoek van GfK in opdracht van Westland Kaas. Het onderzoeksbureau kijkt daarbij zowel naar bedienings- als zelfbedieningsafdelingen. Plus is de beste onder de supermarkten met een bedieningsafdeling, terwijl Emté volgens de onderzoekers ‘uitmuntend’ scoort met zijn zelfbedieningscounters.

Vomar
Opvallend is dat Vomar een flinke sprong vooruit maakt met in het rapport. Vomar klimt van de dertiende naar de zesde plaats, vooral door een fors hogere waardering voor de zelfbedieningsafdeling. Het onderzoek werd voor de twaalfde keer uitgevoerd. Westland Kaas is de fabrikant achter merken als Maaslander en Old Amsterdam.

Reageer op dit artikel