nieuws

Australian met chocolade bij Deen en Plus

Assortiment

Australian met chocolade bij Deen en Plus
Australian

VEENENDAAL – Het merk Australian ligt vanaf deze week met repen chocolade bij de supermarkten van Deen en Plus. De plakken krijgen de naam ‘Snappers’ mee.

Dat maakt Australian bekend. Het merk ligt al bij verschillende supermarktketens met ijs en koffie. Het bedrijf verkoopt al een breed assortiment aan chocoladeproducten in het eigen netwerk aan winkels. Australian werd ooit opgericht door ‘Bakker Bart’ van Elsland. Het merkrecht is sinds 2011 in handen van de Bickery Food Group. Het merk was sinds 2006 al in handen van enkele investeerders.


Groothandels

De Snappers worden niet alleen geleverd aan het supermarktkanaal. Ook de groothandels Makro en De Kweker gaan de repen verkopen. De lijn bestaat vooralsnog uit vijf varianten: ‘Snapper Dark 55% Caramel Seasalt & Almond Nougat’, ‘Snapper Dark 78%’, ‘Snapper Extra Dark 85%’, ‘Snapper Milk Hazelnuts’ en de ‘Snapper Dark Hazelnuts’. Met de introductie van de lijn verwacht de onderneming verder te kunnen groeien.

Reageer op dit artikel