nieuws

AH start met Sushi Daily counter

Assortiment

AH start met Sushi Daily counter

AMSTERDAM – Albert Heijn is vandaag in de AH XL op het Gelderlandplein in Amsterdam gestart met een nieuw sushi-concept.

Het gaat om de zogeheten Sushi Daily counter. Hier wordt dagverse sushi ter plekke klaargemaakt. De sushi, sashimi en maki worden gedurende de openingstijden vers bereid door professionele sushi chefs. De vis die gebruikt wordt, is MSC of ASC gecertificeerd.

Keuze

De sushi-chefs zijn speciaal opgeleid in het bereiden van deze Japanse delicatessen. AH biedt ruim veertig verschillende sushi aan. Naast een ruime keuze in standaardverpakkingen is het ook mogelijk om grote schotels met sushi te bestellen voor bijvoorbeeld een feest of bedrijfsborrel.

Japanners

Albert Heijn start met dit concept in de Amsterdamse XL, omdat er in de omgeving van deze winkel relatief veel Japanners wonen. De marktleider kan nog niet zeggen waar en wanneer het concept wordt uitgerold.

Reageer op dit artikel