nieuws

‘Steeds meer babymelkpoeder in de schappen

Assortiment

‘Steeds meer babymelkpoeder in de schappen

ZOETERMEER – Zuivelfabrikant Nutricia ziet lichte verbetering in de beschikbaarheid van Nutrilon-babymelkpoeder in de Nederlandse schappen. Wel is er nog steeds sprake van een schaarste en moet de bevoorrading nog elke week extra worden opgevoerd, liet het bedrijf donderdag weten.

‘Productielijnen kun je niet zomaar aanpassen. Het maken van babyvoeding is niet iets dat je 1-2-3 voor elkaar krijgt. Je hebt bijvoorbeeld ook te maken met de levering van grondstoffen’, legt een woordvoerster uit.

190.000 pakken

Nutricia leverde half mei al zo’n 190.000 pakken flesvoeding per week aan de Nederlandse supers en drogisterijen. Dat is zeker 50 procent meer dan begin dit jaar werd geleverd.

Reageer op dit artikel