nieuws

Coca Cola heeft beste buitendienst

Assortiment

AMERONGEN – Coca Cola Enterprises Nederland heeft de beste buitendienst van het jaar 2011.

Coca Cola heeft beste buitendienst

Dat is woensdag bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Field Sales Event van Distrifood. Coca Cola is de opvolger van Unilever Nederland.

Mooie stijging

In totaal werden er 65 buitendiensten beoordeeld. Volgens het rapport komt Coca Cola van heeel ver en heeft het een heel mooie stijging laten zien. De gemiddelde score van de frisdrankengigant lag met 8.22 maar liefst 0.39 punt hoger dan de waardering in 2010.

Afspraken

Coca Cola scoorde met name hoog op het aspect ‘nakomen van afpsraken’. Toch is ook nog ruimte voor verbetering want de klantgerichtheid kan nog wel wat beter, al soorde Coca Cola op dit punt al ruim beter dan in 2010. En overall was de waardering zo groot, dat het bedrijf een topprestatie heeft geleverd.

Reageer op dit artikel