nieuws

Criminelen belagen agf-groothandel

Assortiment

Criminelen belagen agf-groothandel

ROTTERDAM – Gewapende drugscriminelen hebben de Rotterdamse groothandel Ben van der Waal Zuidvruchten bedreigd. De bandieten waren op zoek naar pallets bananen, waarin cocaïne was verborgen.

De Telegraaf beschrijft het voorval bij de groothandel met ‘Chicago aan de Maas’. De criminelen hebben de groothandel vermoedelijk dagen in de gaten gehouden. Naar nu blijkt kwam het afgelopen vrijdag tot een gewelddadige climax. Bij hun zoektocht naar de cocaïne in het gebouw werden medewerkers van de groothandel met de dood bedreigd. Toen het tweetal per ongeluk zelf een alarm in werking stelde sloegen ze op de vlucht.

Sluipschutters
De gealarmeerde politie sloeg groot alarm en rukte uit met zeker vijftien overvalwagens en een arrestatieteam. Omdat het vermoeden bestond dat de criminelen zich in de omgeving bevonden posteerden sluipschutters zich op daken in de omgeving. Later op de dag bleken de drugssmokkelaars toch gevlogen. In de partij bananen werden tientallen kilo’s cocaïne gevonden die door de politie in beslag zijn genomen.

 

 

Reageer op dit artikel