artikel

Versrapport 2012: Jan Linders blijft koning in vers

Assortiment

Versrapport 2012: Jan Linders blijft koning in vers

Jan Linders blijft voor de eigen klanten de nummer 1 in vers. Voor het derde jaar op rij eindigt de Limburgse keten op de eerste plaats van het Versrapport van GfK en Foodmagazine. AH XL is werderom tweede, maar heeft het verschil in rapportcijfers verkleind tot het absolute minimum. Emté keert terug in de top, Boni maakt een reuzensprong en Jumbo laat voor het tweede jaar op rij een flinke veer.

Jan Linders blijft voor de eigen klanten de nummer 1 in vers. Voor het derde jaar op rij eindigt de Limburgse keten op de eerste plaats van het Versrapport van GfK en Foodmagazine. AH XL is werderom tweede, maar heeft het verschil in rapportcijfers verkleind tot het absolute minimum. Emté keert terug in de top, Boni maakt een reuzensprong en Jumbo laat voor het tweede jaar op rij een flinke veer.

» Bekijk hier de nummers 1 tot met 5/6 en het totale Versrapport 2012
» Bekijk hier de nummer 7/8 tot en met 21.
» Bekijk hier de fair shares van 2012. pdf 1 en pdf 2

Reageer op dit artikel