Coca-Cola houdt WK-event in Arena

AMSTERDAM – Coca-Cola komt in april tot en met juni met een grote WK-actie, waarbij klanten kunnen sparen voor toegangskaarten voor een groot evenement in de Amsterdam Arena. Voetballiefhebbers kunnen de wedstrijd Nederland – Japan live volgen in het Ajax-stadion.
Delen:

Het evenement wordt op 19 juni gehouden. Onder meer Alain Clark en Roel van Velzen zullen rondom de wedstrijd optredens verzorgen. Er is plaats voor 35.000 toeschouwers. Opvallend is dat Coca-Cola in Japan op hetzelfde moment exact hetzelfde evenement organiseert. De kaartjes zullen tussen de 22,50 en 27,50 euro gaan kosten. Klanten die de actieverpakkingen van 4-packs Coca-Cola kopen, kunnen sparen voor een gratis tweede kaartje. Op een reuzenscherm dat over de lengte van het veld zal worden opgesteld kunnen Oranjefans de wedstrijd, die om half twee begint, volgen.

Roger Milla

Coca-Cola Nederland zegt dat het evenement bedoeld is voor een brede doelgroep en geschikt om met het hele gezin te bezoeken. Het primaire doel is merkactivatie. In de promocampagne rondom het WK Voetbal in Zuid-Afrika staat het thema ‘celebration’ centraal. De Kameroener Roger Milla speelt in de reclames de hoofdrol. Hij schoot zijn team in 1990 naar de kwartfinales van het WK. De Afrikaanse manier van juichen domineert de spots.