De hamburger wordt gemaakt van
het vlees van het Japanse Wagyu-rund, meldt
href=”http://www.meatandmeal.nl/nieuws/mensen-bedrijven/5056/hamburger-van-100-euro-bij-burger-king.html”
target=_blank>MeatandMeal.nl. De toppings worden ook exclusief, zoals
truffel en dure kazen.
Foie gras
Eerst zou ook foie gras als
topping worden geserveerd, maar door weerstand van dierenactivisten is de keten
hier op teruggekomen. De hamburgerketen wil zich met het luxe product
positioneren als casual dining concept dan als fastfoodconcept.
Exclusief
De hamburger komt alleen op het
menu van enkele vestigingen in dure Londense wijken als Kensington en Chelsea.
Ook zullen hier exclusieve producten als tijgergarnalen en biefstuk op de kaart
komen te staan.
Lees ook:
href=”/buitenland/id606-59617/burger_king_maakt_meer_winst.html”>Burger King
maakt meer winst
href=”/fabrikanten/id524-65428/nestle_levert_water_aan_burger_king.html”>Nestle
levert water aan Burger King