Heerschap (ex-Jumbo) opent eerste Albert Heijn

WEERT – De Heerschap Groep heeft dinsdag zijn eerste Albert Heijn geopend. Het gaat om een supermarkt in Weert.
Delen:
Foto: Albert Heijn

De winkel in Weert Moesel is de eerste van de in totaal vijf Jumbo-winkels van ondernemer Stan Heerschap die Albert Heijn worden. De supermarkt aan het Oranjeplein 225 biedt op zo’n 1600 vierkante meter het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Er zijn, naast traditionele kassa’s, acht zelfscankassa’s. De winkel biedt extra service met onder meer een stomerij, afhaalpunt van Bol.com en oplaadstation voor OV-chipkaarten. Ook is er een bloemen-en-plantenafdeling.

Bakkerij en Limburgse producten

De bakkerijafdeling biedt alle producten van Bakkerij Heerschap, met bijvoorbeeld de Biezunjer desembroden en de vlaaien. Ook andere Limburgse producten, zoals zuurvlees, koude schotel en knapkoek, zijn verkrijgbaar. Vorig jaar zomer maakten Heerschap Groep en Albert Heijn hun samenwerking bekend. Heerschap Groep gaat met vijf Jumbo-winkels over op de Albert Heijn-formule. Daarnaast worden ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap toegevoegd aan het assortiment Streeckgenoten van Albert Heijn.

Toevoeging AH in de regio Midden-Limburg

Stan Heerschap: ‘We voelen ons thuis bij Albert Heijn en zijn trots op onze nieuwe winkel waar we klanten gaan verrassen met het ruime versaanbod, de 1500 goedkope Prijsfavorieten en veel digitaal gemak. Het team heeft ontzettend hard gewerkt om vandaag als Albert Heijn-winkel open te kunnen gaan.’ AH-ceo Marit van Egmond: ‘Wij willen er altijd en overal voor onze klanten zijn, dus ik ben heel blij met de toevoeging van deze vijf prachtige winkels in de regio Midden-Limburg. Ik ben ook trots op de mooie, ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap die we opnemen in ons assortiment Streeckgenoten.’