AH Heerschap zet in op Echt Vers en horeca

WEERT - De Heerschap Groep introduceert de Echt Vers-formule in zijn Albert Heijn-winkels en bouwt een horecagedeelte bij de winkel in Heythuysen.
Delen:
Stan Heerschap

Die conclusie trekt de website weertdegekste.nl dat een overzicht geeft van de werkzaamheden in en rond de supermarkten van ondernemer Stan Heerschap. Heerschap maakte juli vorig jaar bekend zijn winkels om te bouwen van Jumbo naar Albert Heijn. Begin 2022 worden de supermarkten heropend met Albert Heijn op de gevel.

Ombouw winkels

Volgens de website wordt met name gewerkt aan de vestiging in de wijk Boshoven in Weert. Die supermarkt wordt uitgebreid met de meters van een aantal andere panden, waaronder een voormalige interieurwinkel. De supermarkt in de wijk Moesel wordt aangevuld met de panden van een kapper, een voormalige buitenlandse supermarkt en een stomerij.

Horeca in Heythuysen

In Heythuysen wordt volgens de website het parkeerterrein aan de Dorpstraat straks gebruikt voor een horecagedeelte. De Albert Heijn-winkels zijn volgend jaar allemaal ingericht volgens de Echt Vers-formule. Ook zal Heerschap in de supermarkten zelfscan en elektronische schaplabels introduceren.