Jumbo opent eerste in West-Vlaanderen

ZEDELGEM - Jumbo opent op woensdag 7 juli zijn eerste supermarkt in West-Vlaanderen. De gele formule breidt zijn Belgische winkelbestand deze zomer in totaal uit met 3 supermarkten.
Foto: Jumbo

De primeur gaat naar Zedelgem. Eerder leek de eerste West-Vlaamse Jumbo in Kuurne neer te strijken. Het is onduidelijk wanneer de opening in die plaats op de planning staat.

De eerste Jumbo in West-Vlaanderen opent op woensdag 7 juli aan de Torhoutsesteenweg 210 in Zedelgem. Klanten kunnen er terecht voor hun boodschappen, Hema-assortiment, Belgische klassiekers en ‘vele andere specialiteiten’, aldus Jumbo in een persbericht. Momenteel zoekt de keten nog zo’n 70 winkelmedewerkers.

3 nieuwe Jumbo’s in België

In totaal opent Jumbo deze zomer 3 Belgische supermarkten, waarmee de teller volgens de formule op 11 staat. De andere twee winkels komen in de provincie Limburg. Op woensdag 30 juni opent Jumbo de deuren aan de Zavelstraat 51 in Zonhoven en vanaf woensdag 14 juli zijn klanten welkom bij de nieuwe Jumbo aan de Koolmijnlaan 28/1 in Heusden-Zolder. Ook voor deze twee winkels is er nog behoefte aan zo’n 70 medewerkers.

Isaac: ‘Jumbo slaat aan in België’

‘Na het openen van onze eerste winkels hebben we gemerkt dat Jumbo ook in België aanslaat en dat Belgen openstaan voor onze én-én-én-formule, waarbij we focussen op de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. We willen op termijn naar zo’n 100 Jumbo winkels groeien en om deze ambitie te halen, zijn we actief op zoek naar geschikte locaties en medewerkers in alle provincies van Vlaanderen. Met de nieuwe opening nu ook in West-Vlaanderen, kunnen we in heel Vlaanderen mensen laten kennismaken met de Jumbo-formule. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat we dat voor elkaar gaan krijgen’, geeft Peter Isaac, managing director van Jumbo België, aan.