Iglo Groente-Idee Plus wint Wheel diepvriesmaaltijden

Iglo Groente-Idee Plus wint Wheel diepvriesmaaltijden
Stella Kolsteeg maakt de Wheel-winnaar bekend in de categorie Diepvries maaltijden en componenten.

DOETINCHEM - Food- en lifestylecoach Stella Kolsteeg heeft de winnaar bekend gemaakt van de Wheel of Retail in de categorie Diepvries maaltijden en componenten.

De Wheel of Retail is de belangrijkste prijs voor productintroducties in de Nederlandse supermarkt. Zes producten die in 2019 geïntroduceerd zijn maken kans op de Wheel of Retail 2020 in deze categorie: Wagner Big City Pizza, Iglo Groente-Idee Plus, Bonduelle Bloemkoolrijst, Lamb Weston Homestyle Skin-On Fries & Lamb Weston Homestyle Rustic Fries, Aviko Airfryer Aardappelkrokantjes en Aviko Maaltijdpannetje.

En de winnaar is…

Jury-oordeel

De jury, bestaande uit drie vertegenwoordigers van de grootste inkooppartijen in Nederland, Jumbo, Albert Heijn en Superunie, had een lastige kluif aan deze categorie. De verscheidenheid is groot. Producten scoren bij de ene partij goed op bijvoorbeeld rotatie of marge, terwijl het bij een andere inkooporganisatie nog op gang moet komen. Uiteindelijk zijn alle plus- en minpunten op een rij gezet en staat de jury volledig achter deze winnaar.

Eerste reactie van Iglo

Laura Schoemaker van Iglo krijgt de felicitaties van Peter Garstenveld, hoofdredacteur Distrifood. 'Heel leuk nieuws', zegt ze. 'Consumenten zijn steeds meer op zoek naar makkelijke manieren om meer groenten te eten en dit product speelt daar heel mooi op in.'

Over Stella Kolsteeg

Stella Kolsteeg is food- en lifestylecoach. Haar advies is toegespitst op voeding, gezondheid en de manier om naar jezelf te kijken, aldus Kolsteeg.