Knoppers Nutbar wint Wheel in Z&S chocolade

Knoppers Nutbar wint Wheel in Z&S chocolade
Sound Trek maakt de Wheel-winnaar bekend in de categorie Z&S Chocolade.

DOETINCHEM - De winnaar van de Wheel of Retail in de categorie Z&S chocolade is bekend.

Kanshebbers op de felbegeerde supermarktprijs zijn M&M’s Salted Caramel, Knoppers NutBar 5-pack, Milka Moments Mix & Milka Moments Nuts, Tony’s Chocolonely Melk Kaneelbiscuit 180 g, Tony’s Chocolonely Wit Citroen Maanzaad Crumble 180 g en Tony’s Chocolonely Mini Uitdeelbox 200 g.

De eer is aan band en foodtruck Sound Trek om de winnaar bekend te maken.

En de winnaar is…

Jury: ‘Betere marges dan normaal’

De Wheel of Retail is de belangrijkste prijs voor productintroducties in de Nederlandse supermarkt. De jury, bestaande uit Kees Rusius (AH), Mandy Korver (Jumbo) en Koen Werner (Superunie), zegt dat het product boven verwachting presteert. De marges zijn beter dan normaal.

Eerste reactie Storck

De felicitaties van Distrifood-hoofdredacteur Peter Garstenveld gaan naar Manon Dortland van Storck. 'Helemaal super, onwijs gaaf om deze prijs te winnen!' Dortland had stiekem al op de Wheel gehoopt, maar het bleef spannend in deze categorie met veel concurrentie.

Over Sound Trek

Sound Trek is een mobiele bar in en aan een Volkswagen-bus uit 1972. Een echte ‘eye catcher’, aldus de foodtruck slash band op zijn Facebook-pagina. Sound Trek combineert muziek, eten en drinken op een locatie naar keuze. Met een eigen podium aan de bus creëert de foodtruck bovendien een eigen terras.

Diane Essenburg

Diane Essenburg

Redacteur