Doritos Roulette wint Wheel in droge snacks

Doritos Roulette wint Wheel in droge snacks
Jack Tucker maakt de Wheel-winnaar bekend in de categorie Z&S droge snacks.

DOETINCHEM - De winnaar van de Wheel of Retail in de categorie Z&S Droge snacks is bekend.

De bekendmaking is in handen van illusionist en entertainer Jack Tucker. Genomineerd zijn Pringles Rice Fusion Japanese BBQ Teriyaki, Chio XXL Flippies Paprika 115 g en Doritos Roulette Taco & Hot Chilli 170 g.

En de winnaar is…

Jury-oordeel

De Wheel of Retail is de belangrijkste prijs voor productintroducties in de Nederlandse supermarkt. De jury, bestaande uit Kees Rusius (AH), Mandy Korver (Jumbo) en Koen Werner (Superunie), zegt van het winnende product dat het om een innovatieve smaakcombinatie gaat.

Eerste reactie van Pepsico

Peter Garstenveld, Distrifood-hoofdredacteur, feliciteert Tim Mulder van Pepsico met de overwinning in de categorie Z&S droge snacks. 'Blij om weer te winnen', zegt Mulder. 'Het is belangrijk om te blijven innoveren, zeker in de categorie waar het vandaag over gaat.'

Over Jack Tucker

'Close up magic' is de tafelgoochel-act van Jack Tucker en tevens zijn tweede huid, aldus de goochelaar op zijn website. ‘Klein, intiem en ongedwongen en zonder licht, geluid of decor. Vliegensvlugge kaarttrucs, rokende visitekaartjes en ‘ja maar, hoe dan’- verdwijntrucs laten je inzien dat de hand vele malen vlugger is dan het oog.’ Ook is Tucker mentalist en is hij in te huren voor een heuse Magic Dinner Show.

Diane Essenburg

Diane Essenburg

Redacteur