Felix Soup wint Wheel of Retail in petcare

DOETINCHEM – Acteur en spreker Rogier Komproe heeft vanuit zijn ‘thuisstudio’ de Wheel-winnaar bekend gemaakt in de categorie petcare.
Delen:
Rogier Komproe maakt de Wheel-winnaar bekend in de categorie Petcare.

De Wheel of Retail is de belangrijkste prijs voor productintroducties in de Nederlandse supermarkt. Kanshebbers op de Wheel of Retail 2020 in de categorie petcare zijn Pedigree Schmackos, Felix Elke Dag Feest Senior Vis Selectie in Gelei en Felix Soup Farm Selectie.

En de winnaar is…

Jury unaniem

De jury, bestaande uit drie vertegenwoordigers van de grootste inkooppartijen in Nederland, Jumbo, Albert Heijn en Superunie, is het er unaniem over eens. De winnaar van de Wheel of Retail in petcare laat met deze introductie de hele categorie groeien. In 2018 was er al wel een speler met een soortgelijk product, maar in vergelijking met die van deze winnende fabrikant was dat nog redelijk klein. Nu krijgt de categorie petcare echt een boost.

Eerste reactie van Nestlé Purina

Peter Garstenveld, hoofdredacteur Distrifood, feliciteert Kirsten van der Sluis van Nestlé Purina. Van der Sluis zegt er al op gehoopt te hebben de Wheel of Retail met ‘dit unieke product’ te winnen. ‘Heel blij dat we gewonnen hebben.’

Over Rogier Komproe

Rogier Komproe studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij heeft in diverse musicals geacteerd en presenteerde evenementen als de landelijke finales van Kunstbende. Komproe is in te huren als spreker, coach, trainer, acteur en voor voiceovers.