Eat Natural wint Wheel voor ontbijtproducten

Eat Natural wint Wheel voor ontbijtproducten
Stadsdichter Jesse Laport maakt de Wheel-winnaar in de categorie ontbijtproducten bekend.

DOETINCHEM - De Arnhemse stadsdichter Jesse Laport heeft de winnaar bekend gemaakt van de Wheel of Retail in de categorie ontbijtproducten.

De Wheel of Retail is de belangrijkste prijs voor productintroducties in de Nederlandse supermarkt. Maar liefst zes producten die in 2019 geïntroduceerd zijn maken kans op de Wheel of Retail 2020 in de categorie ontbijtproducten: Duo Penotti Hazelnoot & Vanille 800 g, Bolletje Geroosterde Granen Pecan & Pompoenpit, Eat Natural Ontbijtgranen Noten & Zaden, Quaker Kids Crunchy Mix-Up Chocolate, Duo Penotti Hazelnoot & Vanille 400 g en Bolletje Roggebrood Mild 25 g.

En de winnaar is…

Jury-oordeel

De prijswinnaar is als beste uit de bus gekomen na digitaal, maar gedegen juryberaad. De jury, bestaande uit drie vertegenwoordigers van de grootste inkooppartijen in Nederland, Jumbo, Albert Heijn en Superunie, noemt als kanttekening dat het om een uitbreiding gaat van een range. ‘Maar dit nieuwe product is wel direct een van de best presterende items binnen die range.'

Eerste reactie van Eat Natural

Distrifood-hoofdredacteur Peter Garstenveld heeft zijn felicitaties digitaal doorgegeven aan Marieke Bussink van Lemar. Ze noemt het in een eerste reactie 'een mooie erkenning' voor het product dat ze de Wheel of Retail in de categorie ontbijtproducten in ontvangst mag nemen. 'Namens Lemar en namens het team, bedankt aan de retailers', zegt Bussink. 'Heel erg blij.'

Over stadsdichter Jesse Laport

Jesse Laport is op 11 januari 2012 benoemd tot Stadsdichter van Arnhem. Hij is gediplomeerd schrijver, dichter, performer, muzikant, acteur, redacteur, voice-over, copywriter, organisator en presentator. Laport laat naar eigen zeggen lachen en huilen, maar liever nog denken.

Diane Essenburg

Diane Essenburg

Redacteur