FSE: Unilever ook in 2018 beste buitendienst

FSE: Unilever ook in 2018 beste buitendienst
Foto: Koos Groenewold

UTRECHT - Dinsdag zijn in Pathé Leidsche Rijn de beste buitendienstteams en Rayon Manager van het Jaar bekendgemaakt tijdens het Field Sales Event 2018. Unilever kwam als overallwinnaar uit de strijd.

Het gaat om de overallprijs Beste Field Sales Team 2018. Daarnaast nam Unilever 3 van de 8 categorie-awards mee naar huis.

Beste Rayonmanager komt van Mars

Verder was er een prijs voor de Beste Rayonmanager van het Jaar. Die is gewonnen door Nick Jacobs van Mars Nederland. Hij kreeg de prijs na een schriftelijke case-omschrijving, een presentatie voor de vijfkoppige jury (eind september) en een pitch tijdens het event zelf. Andere kanshebbers waren Peter Okken (FrieslandCampina) en Stella van Bijnen-Schaaf (Unilever).

Field Sales Event 2018 - Beste Rayonmanager 2018

Winnaars per categorie: Zijerveld troeft Unilever af in Zuivel

In totaal zijn er 8 awards uitgereikt voor het beste buitendienstteam per categorie. Unilever nam er 3 van mee naar huis: Diepvries, Kruidenierswaren en Non-alcoholische dranken. In 2017 won Unilever nog in 5 categorieën. De nieuwe nummer 1 in de categorie Zuivel, kaas en geelvetten is Zijerveld. In de categorie Drogmetica, schoonmaak en onderhoudsartikelen waren niet voldoende kanshebbers voor een prijsuitreiking.

Andere categorieën zijn gewonnen door Imperial Tobacco (Non-food), Heineken Nederland (Alcoholische dranken), Perfetti van Melle Benelux (Servicemerchandiser) en PepsiCo Nederland (Zoetwaren en snacks).

Reportage en verslaglegging

Zie Fieldsalesevent.nl voor foto's en een korte terugblik.