Viessmann voor VriesVers: Meer omzet in VriesVers met het TectoFreeze Iconic meubel van Viessmann.

Viessmann voor VriesVers: Meer omzet in VriesVers met het TectoFreeze Iconic meubel van Viessmann.

Vlak over de grens bij Boxmeer, in de Edeka-Kusenberg supermarkt te Goch, staan innovatieve Iconic vriesmeubels van Viessmann

Sponsored content door Vries Vers

De belangrijkste voordelen van het Iconic meubel voor de supermarktexploitant zijn: meer Vriesvers producten zonder extra ruimte-eisen; betere zichtbaarheid van het product; verbeterde ergonomie en eenvoudigere producttoegang; hogere verkoop en meer opties voor de lay-out van de winkel.
"Onze Iconic levert een toegevoegde waarde vanuit verkoopoogpunt, het ziet er geweldig uit, is ongelooflijk klantvriendelijk en heeft ervoor gezorgd dat de verkoop van VriesVers producten onze streefcijfers vanaf het allereerste begin heeft overtroffen," zegt opgetogen supermarktmanager Christian Kusenberg. "Het lijkt erop dat alle generaties van onze klanten de ergonomische voordelen waarderen."

De 1,55 m hoge semi-verticale vriezer biedt een uitstekende zichtbaarheid van het product en een optimale presentatie van de VriesVers producten. Grote glasoppervlakken op de ideale hoogte zorgen voor een perfect zicht voor de klant. Een aantrekkelijk en goed verlicht productdisplay trekt de aandacht en moedigt impulsaankopen aan. Uitgekiende ergonomie zorgt ervoor dat het eenvoudig is om alle producten te bereiken. Klanten die boodschappen doen hoeven niet meer over een vrieseiland te buigen, in plaats daarvan kunnen ze producten gemakkelijk vanuit een rechtopstaande positie uitkiezen. Dit komt ook het personeel van de supermarkt ten goede, doordat de Iconic gemakkelijk is te vullen.

In vergelijking met een traditioneel vrieseiland biedt de Iconic tot 50 procent meer capaciteit zonder extra ruimte-eisen. De semi-verticale diepvriezer kan flexibel worden gebruikt voor het verkopen van VriesVers producten in de verschillende verpakkingen, de onderste en bovenste schappen bieden verschillende opties voor productweergave. De bovenkant van de kast kan ook worden gebruikt voor cross-merchandising en productcommunicatie.
Kortom: Liever Viessmann voor Vriesvers

Contactgegevens
Viessmann Refrigeration Solutions
Nijverheidsweg-Noord 60-63
NL-3812 PM Amersfoort
Telefoon: +31 85 0187460
E-mail: info-ref-nl@viessmann.com
Website: https://cooling.viessmann.com/