80-jarig familiebedrijf viert jarenlange samenwerking in food en retail

Het Holtense familiebedrijf Müller Fresh Food Logistics onder leiding van Jan Peter Müller viert in 2018 haar 80-jarige bestaan. Müller is gespecialiseerd in warehousing en distributie van koelverse- en vriesverse levensmiddelen. Voor opdrachtgevers belevert Müller dagelijks distributiecentra van retailers, foodservice en industrie in de Benelux en Duitsland. Begin dit jaar nam Müller Fresh Food Logistics de activiteiten over van Prins Transport & Prins Op- en Overslag uit Lekkerkerk, waarmee Müller haar leidinggevende positie binnen het segment koelvers / vriesvers verder wist te verstevigen.
Delen:

Sponsored content door Müller Fresh Food Logistics

Food en retail

Het 80-jarige jubileum laat Müller niet onopgemerkt voorbij gaan. Relaties in food en retail worden uitgenodigd om deze mijlpaal te vieren middels een seminar met als thema ‘There is no business like family business’. Tijdens het seminar zullen Henriette Westland van Westland Kaas en Harry Sulmann van Nettorama een inkijkje geven over de rol van familiebedrijven in de huidige food en retail markt.

Historie

Müller is in 1938 opgericht door Anton Müller. Beginnend met één medewerker en één trekker met vee-oplegger. Na de oorlog ging Müller zich bezig houden met allerlei soorten transport: van melkauto’s tot koelvervoer en van huif- en volumevervoer tot diepvriestransport. De organisatie groeide naar een zeer breed georiënteerd transportbedrijf, maar het vervoeren van levensmiddelen is altijd de rode draad geweest. Momenteel heeft Müller meer dan 800 medewerkers en worden de activiteiten uitgevoerd vanaf de vestigingen Holten, Nijkerk, Roelofarendsveen, Lekkerkerk en het Tsjechische Cheb.

Contactgegevens Müller Fresh Food Logistics
Website: www.muller.nl
Tel. nr.: 0548-855 555
E-mail: sales@muller.nl