8e Spar University open, 9e volgende week

EINDHOVEN - De achtste winkel van de Spar University-formule is vandaag (maandag) in Eindhoven geopend. Volgende week volgt ook winkel nummer negen, in Delft.
Interieur van Spar University in Nijmegen.

Dat laten de ondernemers achter de formule, Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje, weten. In de voor Spar University rustige zomermaanden zijn verder alle bestaande winkels omgebouwd naar het format zoals voor het eerst in de Nijmeegse vestiging te zien was. ‘Een hele operatie – operatie roze krokodil, zoals wij eerder in de vakmedia hebben gecommuniceerd – waar wij enorm trots op zijn!’, staat in een persbericht.

Tweede Spar University in Eindhoven

De gemakssuper op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven is de tweede winkel in de lichtstad. De winkel is gevestigd onder studentenflat Luna, ‘in het hart van de grote campus’. Hier vinden klanten meer boodschappen voor ‘straks’ en ‘later’. ‘Naast de boodschap om NU van te genieten. De bestaande winkel in gebouw Flux, met name gericht op GRAB&GO om nu van te genieten, blijft’, meldt Spar University.

‘Winkel past in ambitie TU Eindhoven’

Volgens Spar University past de nieuwe winkel naadloos in de ambitie van de Eindhovense universiteit.  De Technische Universiteit Eindhoven werkt aan een levendige, groene en duurzame campus, met ruimte voor wonen, ondernemen en natuurlijk onderwijs en onderzoek. Op de campus zijn onlangs twee woontorens gekomen, met in totaal meer dan zeshonderd woonunits.

Langverwachte opening in Delft

Donderdag 31 augustus gaat de al jaren geleden aangekondigde Spar University op de campus van de Technische Universiteit Delft open. ‘De TU Delft realiseert een gevarieerde en inspirerende omgeving voor studenten, wetenschappers, medewerkers, ondernemers en bezoekers. Naast een innovatieve leer- en werkomgeving biedt de Living Campus verschillende andere voorzieningen waarbij de focus ligt op ontmoeten, wonen en recreëren. De net opgeleverde studentenhuisvesting met daarbij diverse horecagelegenheden en ook deze Spar University is een welkome aanvulling op het aanbod van de campusvoorzieningen’, aldus de ondernemers.