nieuws

Picnic bezorgt verse Noordzeevis

Vers 2202

Picnic bezorgt verse Noordzeevis
Sjaak Bral krijgt de eerste vis thuisbezorgd door Michiel Muller, medeoprichter van Picnic.

SCHEVENINGEN – Online supermarkt Picnic bezorgt naar eigen zeggen als enige Nederlandse supermarkt verse Noordzeevis uit Scheveningen bij klanten thuis.

Picnic gaat de verse vis leveren in samenwerking samenwerkt met de Stichting Noordzeevis Scheveningen die de verse vis uit Scheveningen promoot. De klanten van de websuper kunnen kiezen uit wijting en rode poon van visgroothandel Den Heijer.

Vooralsnog alleen in westen

De vis wordt vooralsnog alleen in de regio Den Haag aangeboden door Picnic. Op  termijn wil de websuper de verse vis in alle regio’s bezorgen. Volgens Michiel Muller, medeoprichter van Picnic, past de Noordzeevis prima bij de duurzaamheids- en lokale ambities van de websuper.

Eerste bestelling voor Sjaak Bral

Muller ‘bezorgde’ woensdag bij de start de eerste bestelling bij de bekende Haagse cabaretier Sjaak Bral. Bral was zeer tevreden met zijn bestelling. ‘Als echte Hagenees vind ik dit een mooi initiatief om mensen kennis te laten maken met vis die zo dicht bij huis gevangen wordt. Bovendien eet ik als cabaretier vaak een stukje duurzame vis voordat ik moet optreden. Zo blijf ik scherp.’

Vis promoten via Picnic

Suzanne van der Pijl van Stichting Noordzeevis is blij met de samenwerking: ‘De samenwerking met Picnic is een mooie kans om de Noordzeevis uit Scheveningen onder de aandacht te brengen bij consumenten zodat veel meer mensen kunnen genieten van één van deze lekkere, verantwoorde en gezonde vissen.’

Reageer op dit artikel