artikel

‘Honig is een Hollandse parel, die gewoon hier moet blijven

Home

‘Honig is een Hollandse parel, die gewoon hier moet blijven

De soepenfabriek van Intertaste in Utrecht gaat binnenkort ook soepen van Honig bereiden. Daarmee komt een einde aan meer dan tachtig jaar Honig-productie in Nijmegen. Heinz wilde de productie van Honig koste wat het kost in Nederland behouden en niet naar een lagelonenland overhevelen. Dat zegt Bas Boswinkel, directeur van Heinz Benelux.

De soepenfabriek van Intertaste in Utrecht gaat binnenkort ook soepen van Honig bereiden. Daarmee komt een einde aan meer dan tachtig jaar Honig-productie in Nijmegen. Heinz wilde de productie van Honig koste wat het kost in Nederland behouden en niet naar een lagelonenland overhevelen. Dat zegt Bas Boswinkel, directeur van Heinz Benelux.

Reageer op dit artikel