artikel

‘Als Tukker zou ik liever over FC Twente praten, maar helaas is Unilever vandaag aan de beurt

Home

‘Als Tukker zou ik liever over FC Twente praten, maar helaas is Unilever vandaag aan de beurt

Paul Polman, topman van Unilever, Tukker en FC Twente-fan, moest maandag tijdens een aandeelhoudersvergadering de strijd aangaan met enkele aandeelhouders die niet instemden met de invoer van een normale stemverhouding bij Unilever. Inmiddels heeft Unilever toch toestemming van zijn aandeelhouders gekregen om de kapitaalstructuur van de onderneming te wijzigen.

Paul Polman, topman van Unilever, Tukker en FC Twente-fan, moest maandag tijdens een aandeelhoudersvergadering de strijd aangaan met enkele aandeelhouders die niet instemden met de invoer van een normale stemverhouding bij Unilever. Inmiddels heeft Unilever toch toestemming van zijn aandeelhouders gekregen om de kapitaalstructuur van de onderneming te wijzigen.

Reageer op dit artikel