artikel

‘FNV trekt een erg grote broek aan met termen als slavernij en uitbuiting

Home

De beschuldiging van FNV Bondgenoten dat uitzendbureau E&A Logistiek Poolse uitzendkrachten in Albert Heijn dc’s uitbuit, is met verbazing ontvangen door directeur Johan Doornenbal van Luba waarvan E&A onderdeel is. Doornenbal zegt op Logistiek.nl dat de relatie met klant Albert Heijn niet verstoord is door de FNV-actie.

‘FNV trekt een erg grote broek aan met termen als slavernij en uitbuiting

De beschuldiging van FNV Bondgenoten dat uitzendbureau E&A Logistiek Poolse uitzendkrachten in Albert Heijn dc’s uitbuit, is met verbazing ontvangen door directeur Johan Doornenbal van Luba waarvan E&A onderdeel is. Doornenbal zegt op Logistiek.nl dat de relatie met klant Albert Heijn niet verstoord is door de FNV-actie.

Reageer op dit artikel