artikel

‘FNV trekt een erg grote broek aan met termen als slavernij en uitbuiting

Home

‘FNV trekt een erg grote broek aan met termen als slavernij en uitbuiting

De beschuldiging van FNV Bondgenoten dat uitzendbureau E&A Logistiek Poolse uitzendkrachten in Albert Heijn dc’s uitbuit, is met verbazing ontvangen door directeur Johan Doornenbal van Luba waarvan E&A onderdeel is. Doornenbal zegt op Logistiek.nl dat de relatie met klant Albert Heijn niet verstoord is door de FNV-actie.

De beschuldiging van FNV Bondgenoten dat uitzendbureau E&A Logistiek Poolse uitzendkrachten in Albert Heijn dc’s uitbuit, is met verbazing ontvangen door directeur Johan Doornenbal van Luba waarvan E&A onderdeel is. Doornenbal zegt op Logistiek.nl dat de relatie met klant Albert Heijn niet verstoord is door de FNV-actie.

Reageer op dit artikel