artikel

‘Dit is een perverse vorm van grafschennis

Home

‘Dit is een perverse vorm van grafschennis

Het graf van de voormalig topman van Douwe Egberts op een begraafplaats in Sint Nicolaasga is onlangs verplaatst. Aan de herbegrafenis gingen lange juridische procedures vooraf, die waren aangespannen door zoon en naamgenoot Egbert Douwe de Jong. Douwe de Jong junior, fel tegenstander van de herbegrafenis, laat nu aan de Telegraaf weten dat hij niet […]

Het graf van de voormalig topman van Douwe Egberts op een begraafplaats in Sint Nicolaasga is onlangs verplaatst. Aan de herbegrafenis gingen lange juridische procedures vooraf, die waren aangespannen door zoon en naamgenoot Egbert Douwe de Jong. Douwe de Jong junior, fel tegenstander van de herbegrafenis, laat nu aan de Telegraaf weten dat hij niet wist dat de verplaatsing reeds is uitgevoerd.

Reageer op dit artikel