artikel

We gaan snijden in de onderkant van de staart van zowel Golff als Em-Té

Home

We gaan snijden in de onderkant van de staart van zowel Golff als Em-Té

Sligro gaat dit jaar nog circa twintig verliesgevende winkels van Golff en Em-Té afstoten. Dat zegt Johan Pardoel, directeur foodretail van Sligro Food Group, in een interview met Distrifood. Vrijwel alle winkels die het onder Golff- of Em-Té-vlag niet redden zijn voormalige Edah-filialen die in 2006 van het toenmalige Laurus zijn overgenomen. De nog twintig […]

Sligro gaat dit jaar nog circa twintig verliesgevende winkels van Golff en Em-Té afstoten.

Dat zegt Johan Pardoel, directeur foodretail van Sligro Food Group, in een interview met Distrifood. Vrijwel alle winkels die het onder Golff- of Em-Té-vlag niet redden zijn voormalige Edah-filialen die in 2006 van het toenmalige Laurus zijn overgenomen. De nog twintig af te stoten winkels komen bovenop de circa vijftien ex-Edah’s die de afgelopen twee jaar al zijn gesloten.

Reageer op dit artikel