nieuws

Deen laat klanten sparen voor Angry Birds

Formules 4458

Deen laat klanten sparen voor Angry Birds
Screenshot: Distrifood

HOORN – Supermarktketen Deen laat klanten sparen voor Angry Birds-stickers en pluche replica’s. Ook komt een Angry Birds-game langs de supermarkten van de formule.

De actie wordt gehouden naar aanleiding van de komst naar de Nederlandse bioscopen van de tweede Angry Birds-film. Klanten ontvangen bij iedere €10 aan boodschappen en actieproducten een zakje met vier stickers en een spaarzegel. Met acht spaarzegels op de speciale spaarkaart kunnen klanten vervolgens voor €5 één van de 6 pluche Angry Birds of Piggies kopen.

Verborgen codes in folder van Deen

De stickers kunnen worden geplakt in een album, waarmee het hele filmverhaal bij elkaar kan worden gespaard. Klanten worden ook opgeroepen het nieuwe Angry Birds-spel te downloaden op hun mobiel. Daarin kunnen klanten met codes een verborgen gebied ontgrendelen. ‘Elke code ontgrendelt een ander item. Je vindt deze codes op iedere pluche Angry Bird of Piggy in de winkel, ze zijn verstopt in het stickeralbum én in onze weekfolder’, aldus Deen in de aankondiging.

Speciale game tourt langs de winkels

De campagne wordt gecompleteerd met een kleurplatenactie waarbij een cadeaupakket met onder meer twee filmkaartjes kan worden gewonnen. Daarnaast tourt een Live Angry Birds-game langs de winkels, waar kleine kinderen een prijsje kunnen winnen. De tour begint op 28 augustus in Obdam, Zaandam Gibraltar, Swifterbant, Zeewolde en ’t Harde en eindigt op 29 september in Hoofddorp, Purmerend Wagenweg en Harderwijk Vuldersbrink.

Reageer op dit artikel