nieuws

Hoogvliet: Grootste lokale sportplaatjesactie

Formules 1981

Hoogvliet: Grootste lokale sportplaatjesactie

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet start op 21 maart, in samenwerking met meer dan 100 lokale sportclubs, een nieuwe spaaractie.

Volgens Hoogvliet zelf gaat het om de grootste lokale sportplaatjesactie ooit. In totaal 106 verenigingen doen mee. Voor de actie zijn ruim 54.000 sporters op de foto gegaan; zij krijgen allemaal een eigen sportplaatje in het verzamelalbum van hun club. Iedereen die op een prentje staat afgebeeld, krijgt zijn of haar eigen gepersonaliseerde verzamelalbum. Andere geïnteresseerden kunnen een album aanschaffen in de lokale Hoogvliet-supermarkt waar ook de sportplaatjes worden uitgegeven.

Ruilmiddag bij clubs

Bij iedere €10 aan boodschappen, en wekelijks bij wisselende actieproducten, krijgt de klant een setje sportplaatjes. Als in een vestiging meer dan één sportclub meedoet aan de actie, kiest de klant zelf van welke club hij of zij sportplaatjes wil ontvangen. De campagne eindigt op dinsdag 1 mei. Na afloop van de spaarperiode organiseren de clubs in hun eigen clubgebouw een ruilmiddag om de verzamelalbums compleet te krijgen.

Fotograferen van alle leden

‘De afgelopen maanden zijn de clubs druk bezig geweest met de fotografie van alle leden en het benaderen van sponsors voor een mooie plek in het verzamelalbum en op het sportplaatje. In iedere Hoogvliet supermarkt wordt gespaard voor clubs uit de eigen omgeving; je kunt dus zomaar je buurjongen of klasgenoot op een sportplaatje sparen’, zegt Hoogvliet in een persbericht.

Zie ook: Paashaas blijkt Leen Hoogvliet

Reageer op dit artikel