nieuws

AH lanceert vernieuwde Appie-app

Formules 2551

AH lanceert vernieuwde Appie-app

ZAANDAM – Albert Heijn lanceert deze maand een vernieuwde Appie-app. Het is de bedoeling dat de app op den duur ook boodschappenlijstjes zal samenstellen op basis van historische aankoopgegevens.

De nieuwe versie is volgens Emerce.nl qua bediening een stuk duimvriendelijker. Ook is het makkelijker geworden om de barcodescanner aan te roepen en zit er een beter zoekmechanisme in de app. ‘Wat ik ook een leuke vind, is de kookstand’, zegt platformmanager mobile Jorik Dopmeijer bij AH Online tegen Emerce. ‘Als je een recept opent in de app, worden in deze stand de letters groter en springt je telefoon niet op autolock.’

Meer intelligentie in de app

Het is volgens Dopmijer de bedoeling dat er op termijn meer intelligentie in de app wordt gebouwd. Zo gaat Appie zelfstandig boodschappenlijstjes samenstellen met data waarover de supermarktketen beschikt. De app wordt voor Android gefaseerd uitgerold in de week voorafgaand aan 26 juni. Op die dag is het ook beschikbaar voor iOS.

Betere persoonlijke aanbiedingen

Andere mogelijke vernieuwingen in de toekomst zijn bijvoorbeeld het aanbieden van betere persoonlijke aanbiedingen op basis van data uit iemands Bonuskaartkoppeling. Of aanbevelingen voor boodschappen op basis van events in een seizoen, het weer, sportevenementen of een bepaald moment van de dag.

Reageer op dit artikel