nieuws

Jumbo opent streepjescodewinkel

Formules 5987

Jumbo opent streepjescodewinkel

ROTTERDAM – Jumbo heeft in Rotterdam een streepjescode winkel geopend. Voorbijgangers kunnen met een mobiele telefoon de afgebeelde artikelen scannen en bestellen.

Het gaat om een reclame-actie die Jumbo eerder in Utrecht ook al eens toepaste. Toen ging het om een bushokje. Jumbo heeft de actie afgekeken van Tesco die er in ZuidKorea en op Londen Gatwick mee stuntte (zie video’s hieronder). Bij de ‘digitale supermarkt’ gaat het om een hoekpand aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Jumbo: ‘Je vindt hier de meest populaire dagelijkse boodschappen. Met de vernieuwde app van Jumbo kun je de producten vervolgens scannen en zo vliegensvlug aan je winkelmandje toevoegen.’

Jumbo heeft ook app vernieuwd

Het ‘filiaal’ aan de Witte de Withstraat is open tot en met 30 maart, 24 uur per dag. Sinds begin dit jaar is het voor iedereen in de regio Rotterdam mogelijk om bij Jumbo de boodschappen online te bestellen én thuis te laten bezorgen, aldus de formule. Na een bestelling via Jumbo.com of de Jumbo app kunnen klanten ervoor kiezen de boodschappen op te halen bij een Pick Up Point naar keuze of te laten thuisbezorgen. Jumbo breidt haar Bezorgservice in Nederland steeds verder uit. Volgens Veghel vernieuwde zij onlangs ook haar app, zodat klanten hun boodschappen nog sneller kunnen bestellen.

 

Reageer op dit artikel