nieuws

Spar Nieuw-Vossemeer verkocht

Formules 2951

Spar Nieuw-Vossemeer verkocht

NIEUW-VOSSEMEER – De Spar in Nieuw-Vossemeer krijgt een nieuwe eigenaar.

De nieuwe eigenaar is de jonge ondernemer Rik Prop uit Scherpenisse, zo meldt BN/DeStem.  Hij neemt de winkel officieel op 2 januari 2017 over.

Spar krijgt flinke opknapbeurt

Prop sluit de winkel onmiddellijk twee weken in verband met een grote opknapbeurt. Hij maakt er een Spar 3.0 van. Die verbouwing is hard nodig volgens Prop. ‘De winkel is nu erg verouderd. We gaan het helemaal vernieuwen. Alles gaat er uit: de vloer, het plafond, de stellages. Eigenlijk blijven alleen de muren van het pand overeind staan’, aldus de jonge ondernemer.

Veel vertrouwen in toekomst

De nieuwe eigenaar heeft veel vertrouwen in Spar 3.0 en in de toekomst. Voor zichzelf, maar ook voor het dorp. Afgelopen week heeft hij het nieuws via een nieuwe Facebookpagina gedeeld. Op die mededeling heeft hij naar eigen zeggen veel enthousiaste en positieve reacties gekregen.  Er is   is echt vraag naar. Mensen zijn blij dat de winkel helemaal verbouwd wordt en ze hoeven in de toekomst niet meer naar Steenbergen voor hun boodschappen. Ze kunnen gewoon echt op het dorp blijven’, aldus Prop tegenover BN/DeStem.

De vernieuwde Spar supermarkt opent op 19 januari.

Reageer op dit artikel