nieuws

Poiesz helpt onfortuinlijke judoclub

Formules

Poiesz helpt onfortuinlijke judoclub

DRACHTEN – Poiesz helpt een judovereniging die financiële steun zoekt na diefstal van een aantal eigendommen.

Stichting Dojo Walter, een judovereniging in Drachten voor kinderen met een verstandelijke beperking, leerachterstand of gedragsstoornissen, zoekt geld voor de aankoop van een nieuwe aanhangwagen. Onlangs werd een aanhangwagen van de vereniging gestolen en daarom is een nieuw exemplaar nodig. De Friese supermarktketen heeft toegezegd de vereniging toe te laten tot de zogeheten Jeugd Sponsor Actie. Met de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz kunnen verenigingen sponsorgeld binnenhalen voor de jeugdkas.

Lesmateriaal

‘Wij zijn een kleine vereniging. Om goed te functioneren, is financiële steun welkom. Dit krijgen we van lokale ondernemers en via de Jeugd Sponsor Actie. Eerdere deelname heeft de aanschaf van lesmateriaal en een aanhangwagen mogelijk gemaakt. Helaas is die aanhangwagen en het lesmateriaal daarin recent gestolen. Toen Poiesz dit hoorde, vond ik direct een luisterend oor en werden we wederom toegelaten tot de Jeugd Sponsor Actie. Nu hoop ik dat iedereen ons helpt om de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen en lesmateriaal mogelijk te maken’, zegt Harry Walter van Dojo Walter over de actie van Poiesz.

Feestelijk tintje

Rob Terstappen, commercieel directeur Poiesz: ‘Als familiebedrijf zijn we gevoelig voor de reden voor deelname aan de Jeugd Sponsor Actie. We zijn blij ons sterk te mogen maken voor de realisatie van doelen zoals die van Dojo Walter. Als we dat samen kunnen waarmaken, geeft dat dit jubileumjaar van de Jeugd Sponsor Actie een extra feestelijk tintje. Tegelijkertijd vinden we daarin de motivatie om vooral door te gaan met deze actie.’

Reageer op dit artikel